051 476 078, Robert info@hisa-znanja.eu

Osebno področje

Osebno področje življenje ni in ne more biti ločeno od poslovnega. Jaz ga postavljam pred poslovnega, ker podjetje sestavljajo LJUDJE.

osebno področje

V življenju pridemo tudi v obdobja, ko nam ne gre vse po načrtih, ko smo “na tleh”, žalostni, nezadovoljni, jezni, neuspešni, ranjeni in izdani. V takšnih trenutkih je odločilno, koliko poznamo sebe, kakšna je naša samopodoba.

Da bi lahko bili ”uspešni” in zadovoljni s svojim življenjem; družino, partnerstvom, prijatelji in službo, moramo najprej biti zadovoljni sami s sabo. Lahko je to reči, težje pa je to ponotranjiti tako, da to res čutimo in se tako tudi vedemo oziroma tako živimo.

Vsi na nek način želimo spreminjati druge, oziroma cel svet, da bi bil videti drugačen, boljši za nas, manj naporen, z manj problemi in lažjimi rešitvami le-teh. Sami vse znamo, zmoremo in vedno poznamo ”pravo” pot. Vedno najdemo težavo v drugih ljudeh ali dogodkih. Je vse to res res?

In kako spremeniti svoje življenje, da bo ”lažje, boljše, manj naporno”? Kakšen je recept za pot do uspeha? Ali je sploh mogoče kaj spremeniti, da bi živeli bolj umirjeno in ”boljše” ter da bi lahko bili uspešni tudi mi? Ali lahko mi kot posameznik v sistemu sploh kaj naredimo ali se bomo enostavno predali ritmu, ki nam ga narekuje okolica?

Ves čas trdim, da so podjetje ljudje, zato je moje delo, delo u ljudmi. Kot svetovalec, predavatelj, vodja podjetij, predvsem pa kot coach, zelo dobro poznam področje vodenja in dela z ljudmi na način, da so le-ti upoštevani, samozavestni in pripravljeni naredi več kot se od njih pričakuje. V kolikor si želite resničnega uspeha zase in za podjetje, me pokličite in skupaj bomo strateško in učinkovito pristopili k vašemu uspehu.

Pregovor pravi: “Tudi 10.000 km dolga pot se začne s prvim korakom”, zato zberite pogum in voljo ter naredite ta prvi korak. Sprememba in uspeh vam bosta prinesla veliko več užitka kot trenutno čutite bolečine. Zaupajte najprej sebi, potem pa nam, da vam bomo lahko pomagali.

Pokličite nas in skupaj bomo stopili na pot sprememb v vašem življenju, ki vam bodo prinesle več časa, uspeha in zadovoljstva na vseh področjih vašega življenja. Seveda boste morali večino “dela” opraviti sami, naši svetovalci-trenerji pa vas bodo vodili, vas spodbujali in vam stali ob strani.

Upajte si in si dovolite, da boste čutili veselje, radost, užitek in uspeh.