051 476 078, Robert info@hisa-znanja.eu

Robert AŠENBERGER

Spoznajte me skozi mojo zgodbo in moje delo!

Področje mojega dela zajema teme; vodenje, človeški viri, marketing (direktni, internetni,..) in organizacija poslovanja. Svoje delo opravljam skozi coaching, svetovanje, delavnice in predavanja. Svoje delovne izkušnje, pomembnost medsebojnih odnosov ter znanje, sem pridobival v kar enaindvajsetih podjetjih (če upoštevam tudi vsaj enomesečna dela v podjetjih) in to od najbolj navadnih delovnih mest pa do vodenja podjetja, v zelo različnih panogah. Delal sem v malih, srednjih in največjih podjetjih v Sloveniji in tudi v državni upravi.

Pri vodenju prvega podjetja, sem kljub neizkušenosti z vodenjem, v štirih letih naredil tisto, kar so na začetku vsi imeli za nemogoče. Uredili smo medsebojne odnose, z ekipo smo povečali storilnost, podjetju povrnili ugled in dobro ime, povečali podjetje in seveda poslovali pozitivno za razliko od prej. Enaka zgodba se je ponovila na vodstvenem položaju v naslednjem podjetju. Boljši poslovni rezultati, bistveno bolj sproščeni in zadovoljni sodelavci, pripravljeni na delo, spremembe in pomoč ter zadovoljne stranke, ki so garancija za dolgoročno preživetje ter uspešnost.

Vsako težavo, ki je nastala, lahko rešimo samo na višjem nivoju znanja kot je nastala.

Ves čas me žene radovednost, doslednost, želja po znanju in napredku, ter želja po pomoči za izboljšanje splošnega stanja. Ker upoštevam nasvet Leona Štuklja; »Vsak dan se moraš eno kitico naučiti in enkrat spotiti«, ves čas skrbim za novo znanje in posredovanje znanja tudi drugim. Pridobljeno znanje in poslovne izkušnje delim tako s študenti (FM Koper, MFPDŠ), kot z direktorji, vodji, podjetniki in posamezniki, ki si želijo boljšega življenja, napredka in uspeha.

Vse moje delo poteka skozi eno skupno točko; to je ČLOVEK. Pri delu pa je moj glavni fokus rezultat.

Veselim se pogovora z vami, ter morebitnega sodelovanja za zagotovitev boljše prihodnosti.